Volendam & Marken E-chopper Tour

9,0 zeer goed
Volendam & Marken E-chopper Tour
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

35,00
p.p. incl BTW

Geniet van de prachtige omgeving in Volendam en Marken op een e-chopper. 

Zijn jullie klaar voor de e-chopper tour in Volendam en omgeving? Een e-chopper is een elektrische scooter waarmee je geruisloos de omgeving ontdekt. De e-chopper kan een snelheid bereiken tot zo’n 25 km/pu. Bij aankomst leggen we kort uit hoe de e-choppers werken. Ook ontvangen jullie een route en mogelijkheden waar jullie onderweg kunnen stoppen voor een hapje of drankje. Dan is het tijd om te gaan! De eerste deelnemer start de e-chopper en maakt een testrondje. De tweede en derde volgen. Als iedereen er klaar voor is, gaat de tour van start. Van Volendam naar Edam, naar Monnickendam, Broek in Waterland of Marken? Het is allemaal mogelijk. Tijdens de tour voel je de wind door je haren en geniet je van het prachtige uitzicht over de weilanden en het water. We hebben meerdere routes beschikbaar. Tonen van rijbewijs verplicht.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Mevrouw Bellezza 26-11-2022

Was een topritje en heel gastvrij ook!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Mevrouw Bellezza 26-11-2022

Was een topritje en heel gastvrij ook!

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!