De Geheimen van Volendam en Marken

9,0 zeer goed
De Geheimen van Volendam en Marken
Informatie.
Van 2 tot 400 pers
3,75 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
22,50
p.p. incl BTW


De Geheimen van Volendam en MarkenDe Geheimen van Volendam en MarkenDe Geheimen van Volendam en MarkenDe Geheimen van Volendam en Marken

Ontdek de leukste bezienswaardigheden én de geheimen van Volendam Marken. Originele puzzeltocht inclusief boottocht  Volendam - Marken (retour).

Volendam Tour: Ontdek de bezienswaardigheden

De puzzeltocht start in de haven van Volendam. Bij aankomst legt een gids van Volendam Events uit, hoe de tour verloopt. Na de uitleg gaan jullie op stap om de leukste plekjes van Volendam te ontdekken. Je wandelt langs de prachtige vissershaven met authentieke Volendamse kwakken, de visafslag , de Vincentiuskerk en het kleinste woonwijkje van Volendam, het Doolhof. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en natuurlijk vragen. De antwoorden kan je vinden door de omgeving goed te bekijken en natuurlijk te puzzelen. Zijn jullie in staat om alle verborgen woorden te vinden.

Boottocht Volendam Marken

Na de speurtocht door Volendam gaan jullie aan boord van de rondvaartboot. Deze brengt jullie in 30 minuten van de haven van Volendam naar de haven van Marken. Tijdens de rondvaart over de Gouwzee geniet je van het uitzicht op de havens en rondvarende schepen. De rondvaartboot beschikt over binnen en buiten zitplaatsen en een toilet. Je vaart dus comfortabel van haven naar haven. Ook vind je aan boord de Captains Bar voor een drankje of snack naar keuze.

Marken Tour

Op Marken bezoek je ook de leukste bezienswaardigheden. Je wandelt langs de kleine vissershaven met groen-wit geverfde huizen, de verschillende buurtjes met huizen op palen, het Kijkhuisje en de wereldberoemde souvenirswinkel van Sijtje Boes. Zijn jullie in staat om bij elke locatie de woorden te vinden?

Boottocht Marken Volendam

Na de puzzeltocht langs de leukste plekjes stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Jullie varen van de haven van Marken terug naar de haven van Marken. Onderweg geniet je van de frisse zeewind en het unieke uitzicht op het water. Na 30 minuten legt de boot weer aan in de haven van Volendam.

Ontdek je alle geheimen? 

Hebben jullie alle geheimen van Volendam en Marken ontdekt? Loop de antwoorden nog even na en check dan of je de geheimen hebt gevonden.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Dominique Thijssens 12-05-2023
Carola Pekel 18-05-2023
Hoe lang duurt de boottocht van Volendam naar Marken?

De boottocht van Volendam naar Marken duurt 30 minuten. Ook de boottocht van Marken naar Volendam duurt 30 minuten.

Is de rondvaartboot overdekt?

Ja, de rondvaartboot is overdekt. De boot beschikt over zitplaatsen binnen en buiten. De boottocht is dus een leuke activiteit bij minder weer, maar ook bij zonnig weer.

Kan je eten en drinken kopen aan boord?

Jazeker. Je bestelt eenvoudig een drankje of snack aan de captainsbar. 

Is de puzzeltocht veel lopen?

De afstand tussen de bezienswaardigheden is klein. Meestal maar enkele minuten. Bovendien kan je net zo vaak rusten als je wilt. Je vindt namelijk altijd wel een café, restaurant of bankje in de buurt.

Kan je de puzzeltocht combineren met andere activiteiten?

Je kunt de puzzeltocht eenvoudig combineren met een foto in klederdracht, lunch, diner of andere activiteiten. 

Is de boottocht bij de prijs inbegrepen?

Ja, bij de puzzeltocht is een retourticket van de rondvaartboot inclusief.

Op welke dagen is het arrangement beschikbaar?

Het arrangement is zeven dagen per week beschikbaar.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Dominique Thijssens 12-05-2023
Carola Pekel 18-05-2023