Dagarrangement RIB Belevenis Volendam en Marken

9,3 zeer goed
Dagarrangement RIB Belevenis Volendam en Marken
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

87,50
p.p. incl BTW


Dagarrangement RIB Belevenis Volendam en MarkenDagarrangement RIB Belevenis Volendam en MarkenDagarrangement RIB Belevenis Volendam en Marken

Een compleet dagje uit in Volendam en Marken met supersnelle RIB. 

13:00 - 13:30
Ontvangst met drankje

Wij heten jullie van harte welkom in een gezellig café aan de dijk. Voor alle deelnemers schenken wij een drankje naar keuze in. 

13:30 - 14:00
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendams kostuum. En dat is leuk! Hoe vaak zie jij je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie in traditionele klederdracht? Vele Nederlandse en internationale bekendheden gingen jullie voor. Want dit is toch het leukste souvenir uit Volendam om mee te nemen naar huis. Bij aankomst in de fotostudio heten wij jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden omgetoverd tot echte Volendammer of Volendamse. Dat er gelachen gaat worden, dat is zeker. Want met de hul of ruige muts op ziet jouw collega, vriend, vriendin, oom of tante er toch echt grappig uit. Wanneer alle deelnemers aangekleed zijn, bepaalt de fotograaf de opstelling. Iedereen moet natuurlijk goed zichtbaar zijn op de foto. Nog wat leuke Hollandse attributen erbij en het plaatje is compleet. Rug recht, goed in de camera kijken en lachen! Dat moet lukken toch? Alle deelnemers ontvangen een kleine foto als aandenken aan deze hilarische activiteit. Ook is één grote foto inbegrepen en een USB stick of QR code met alle foto’s.

14:00 - 14:30
RIB racen van Volendam naar Marken

Het is tijd voor de boottocht naar Marken met een supersnelle RIB boot. De kapitein heet jullie van harte welkom. Voordat jullie plaatsnemen aan boord geeft hij jullie zwemvesten. Ook legt hij kort de veiligheidsregels uit. Dan is het tijd voor vertrek. Jullie varen rustig de haven van Volendam uit. De zenuwen groeien, want iedereen weet het: straks geeft de kapitein gas. Wanneer jullie in het snelvaargebied komen horen jullie de motor ronken. Het gaat beginnen. Met zo’n 60 km p/u vliegen jullie over het water. De kapitein maakt onverwachts een paar scherpe bochten. De adrenaline stroomt door jullie lichaam. Jullie haren gaan alle kanten op. Na een half uur racen, zet de kapitein jullie af in de haven van Marken. Jullie gaan van boord voor het vervolgprogramma. Hij neemt afscheid en wenst jullie een fijne dag.

14:30 - 15:30
Verkenning Marken

Bij aankomst op Marken kunnen jullie op eigen gelegenheid het voormalige eiland verkennen. Marken staat bekend om zijn oude vissershaven, smalle straatjes en huizen op palen. Ook heb je de gelegenheid om bij Café de Visscher te genieten van een hapje en een drankje. 

15:30 - 16:00
Boottocht van Marken naar Volendam

Na het bezoek aan Marken stappen jullie aan boord van de rondvaartboot. Na 30 minuten meren jullie weer aan in de haven van Volendam.  

16:00 - 17:00
Hapje en drankje

Nog even heerlijk nagenieten in een gezellig Volendams café direct aan de Volendamse Haven. Inclusief een drankje en bittergarnituur.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Van Es 24-09-2020

Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.

Dutch Lighting Innovations Holding BV 29-03-2024

We hebben onwijs genoten! Iedereen was zeer tevreden.

Sascha Brandsma 19-05-2024

Beste Ramon & Linsey, we hebben een fantastische dag in Volendam gehad dankzij jullie!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Van Es 24-09-2020

Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.

Dutch Lighting Innovations Holding BV 29-03-2024

We hebben onwijs genoten! Iedereen was zeer tevreden.

Sascha Brandsma 19-05-2024

Beste Ramon & Linsey, we hebben een fantastische dag in Volendam gehad dankzij jullie!