Dagarrangement Mannen van het Markermeer

9,2 zeer goed
Dagarrangement Mannen van het Markermeer
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

62,50
p.p. incl BTW

Geniet van een geheel verzorgd dagarrangement in de havens van Volendam en Marken met speciaalbieren, hapjes, foto in klederdracht en boottocht. 

13:00 - 14:00
Welkom met speciaalbier en bijpassend hapje

Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Voor alle deelnemers serveren wij een smaakvol speciaalbiertje. Natuurlijk mag een hapje niet ontbreken. Tijdens de ontvangst legt een enthousiaste gids van Volendam Events het programma uit. 

14:00 - 14:30
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendams kostuum. En dat is leuk! Hoe vaak zie jij je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie in traditionele klederdracht? Vele Nederlandse en internationale bekendheden gingen jullie voor. Want dit is toch het leukste souvenir uit Volendam om mee te nemen naar huis. Bij aankomst in de fotostudio heten wij jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden omgetoverd tot echte Volendammer of Volendamse. Dat er gelachen gaat worden, dat is zeker. Want met de hul of ruige muts op ziet jouw collega, vriend, vriendin, oom of tante er toch echt grappig uit. Wanneer alle deelnemers aangekleed zijn, bepaalt de fotograaf de opstelling. Iedereen moet natuurlijk goed zichtbaar zijn op de foto. Nog wat leuke Hollandse attributen erbij en het plaatje is compleet. Rug recht, goed in de camera kijken en lachen! Dat moet lukken toch? Alle deelnemers ontvangen een kleine foto als aandenken aan deze hilarische activiteit. Ook is één grote foto inbegrepen en een USB stick of QR code met alle foto’s.

15:00 - 15:30
Boottocht met speciaalbiertje

Welkom aan boord. Het is tijd voor een vaartocht over de Gouwzee naar Marken. Tijdens de vaartocht drink je natuurlijk weer een heerlijk speciaalbier. Na 30 minuten komen jullie aan in de haven van Marken.

15:30 - 16:30
Speciaalbier met hapje op Marken

Na de boottocht brengen jullie een bezoek aan Café de Visscher. Zij staan voor jullie klaar om het volgende speciaalbiertje uit te serveren inclusief hapje. Dat is nog eens genieten! 

16:30 - 17:00
Boottocht naar Volendam met speciaalbiertje

Na het bezoek op Marken stappen jullie weer aan boord voor de terugvaart naar Volendam. Lusten jullie nog een speciaalbier? Dat dachten wij al! Bestel je biertje snel bij de Captainsbar en geniet ervan! 

17:00 - 18:00
Speciaalbiertje met hapje

Dit dagarrangement sluiten we af in een gezellig café aan de dijk. Je raadt het al: hier serveren wij nog een heerlijk speciaalbiertje inclusief hapje. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad

Autoherstel Van der Laan 14-01-2023
Gerard Valkenburg 20-01-2023
Patrick Hallatu 11-02-2023

Was een leuk evenement! ging Allemaal erg gemoedelijk en fijne introductie.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad

Autoherstel Van der Laan 14-01-2023
Gerard Valkenburg 20-01-2023
Patrick Hallatu 11-02-2023

Was een leuk evenement! ging Allemaal erg gemoedelijk en fijne introductie.