RIB racen Gouwzee

10,0 zeer goed
RIB racen Gouwzee
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
0,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

55,00
p.p. incl BTW

Vaar met een supersnelle RIB boot over de voormalige Zuiderzee. 

Ben je op zoek naar een spectaculaire vaartocht? Dan is RIB varen écht iets voor jou. In de haven van Volendam ligt de RIB boot klaar. Bij aankomst heet de kapitein jullie van harte welkom. Hij geeft alle deelnemers een zwemvest en vertelt kort de veiligheidsinstructies. Dan is het tijd om plaats te nemen aan boord. Is iedereen er klaar voor? Dan gaan de trossen los. Eerst varen jullie rustig door de haven van Volendam. Nu kunnen jullie nog genieten van het mooie uitzicht over de visafslag en de dijk met zijn vele terrassen, winkeltjes en restaurants. De kapitein grijnst vanachter zijn stuur. Want hij weet het: jullie zijn aangekomen in het snelvaargebied. Ineens geeft hij gas. Het is begonnen. Tijdens de vaartocht verrast hij jullie met scherpe bochten. Voel de adrenaline door je lijf en voel hoe de wind door je haren vliegt. Geniet van de snelheid tot zo’n 60 km p/u. Na het RIB avontuur varen jullie weer terug naar de haven van Volendam. De kapitein neemt afscheid en wenst jullie een fijne dag!   

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Bouw & Infra park, Linda Schotsman 02-06-2024

We hebben een super leuke dag gehad in Volendam!

CNA Leiderschapsacademie 01-06-2024
Sascha Brandsma 19-05-2024

Beste Ramon & Linsey, we hebben een fantastische dag in Volendam gehad dankzij jullie!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Bouw & Infra park, Linda Schotsman 02-06-2024

We hebben een super leuke dag gehad in Volendam!

CNA Leiderschapsacademie 01-06-2024
Sascha Brandsma 19-05-2024

Beste Ramon & Linsey, we hebben een fantastische dag in Volendam gehad dankzij jullie!