Hotelarrangement De Geheimen van Volendam & Marken

Hotelarrangement De Geheimen van Volendam & Marken
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
uur
Deel met een vriend
Download als PDF

145,00
p.p. incl BTW


Hotelarrangement De Geheimen van Volendam & Marken

Geniet van een hotelarrangement in Volendam en Marken met koffie of thee met gebak, boottocht, puzzeltocht Volendam en Marken en diner.

10:30 - 11:15
Ontvangst aan de haven met koffie of thee en gebak

Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de haven. Voor alle deelnemers serveren wij een kopje koffie of thee. Natuurlijk mag hierbij een heerlijk stuk appelgebak niet ontbreken. Bij de ontvangst legt een gids van Volendam Events het dagprogramma uit. Na de uitleg ontvangen jullie een enveloppe met alle informatie en vouchers.

11:15 - 14:45
De Geheimen van Volendam en Marken

Volendam Tour: Ontdek de bezienswaardigheden

De puzzeltocht start in de haven van Volendam. Bij aankomst legt een gids van Volendam Events uit, hoe de tour verloopt. Na de uitleg gaan jullie op stap om de leukste plekjes van Volendam te ontdekken. Je wandelt langs de prachtige vissershaven met authentieke Volendamse kwakken, de visafslag , de Vincentiuskerk en het kleinste woonwijkje van Volendam, het Doolhof. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en natuurlijk vragen. De antwoorden kan je vinden door de omgeving goed te bekijken en natuurlijk te puzzelen. Zijn jullie in staat om alle verborgen woorden te vinden.

Boottocht Volendam Marken

Na de speurtocht door Volendam gaan jullie aan boord van de rondvaartboot. Deze brengt jullie in 30 minuten van de haven van Volendam naar de haven van Marken. Tijdens de rondvaart over de Gouwzee geniet je van het uitzicht op de havens en rondvarende schepen. De rondvaartboot beschikt over binnen en buiten zitplaatsen en een toilet. Je vaart dus comfortabel van haven naar haven. Ook vind je aan boord de Captains Bar voor een drankje of snack naar keuze.

Marken Tour

Op Marken bezoek je ook de leukste bezienswaardigheden. Je wandelt langs de kleine vissershaven met groen-wit geverfde huizen, de verschillende buurtjes met huizen op palen, het Kijkhuisje en de wereldberoemde souvenirswinkel van Sijtje Boes. Zijn jullie in staat om bij elke locatie de woorden te vinden?

Boottocht Marken Volendam

Na de puzzeltocht langs de leukste plekjes stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Jullie varen van de haven van Marken terug naar de haven van Marken. Onderweg geniet je van de frisse zeewind en het unieke uitzicht op het water. Na 30 minuten legt de boot weer aan in de haven van Volendam.

Ontdek je alle geheimen? 

Hebben jullie alle geheimen van Volendam en Marken ontdekt? Loop de antwoorden nog even na en check dan of je de geheimen hebt gevonden.  

15:00 - 16:00
Eigen tijd

Ontdek Volendam op eigen gelegenheid. Op de dijk in Volendam vind je vele winkeltjes, terrassen en kroegen. Inclusief Actiebonnen met korting voor winkeltjes en kraampjes rondom de dijk.  

16:00 - 17:00
Inchecken Hotel

Tijd om in te checken en de koffers naar de kamer te brengen. 

17:00 - 19:00
Driegangendiner Volendam

Welkom bij een restaurant aan de haven in Volendam. Wij serveren voor alle deelnemers een smakelijk driegangendiner. Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend.

Overnachting in tweepersoonskamer

Overnachting in tweepersoonskamer aan de dijk in Volendam. ’s Morgens staat een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. Inclusief toeristenbelasting.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Monique Huijbregts
Carnavalsvereniging Ummer Get Angesj
Port of Amsterdam
Jan Schraa

De lunch in Marken was prima tafeltje, was keurig gereserveerd en het eten was erg goed. We hebben zeer genoten van het arrangement. Dit gaan we zeker promoten bij vrienden en familie. Hartelijk dank en een fijn zomerseizoen gewenst.

Dhr. Peters
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Monique Huijbregts
Carnavalsvereniging Ummer Get Angesj
Port of Amsterdam
Jan Schraa

De lunch in Marken was prima tafeltje, was keurig gereserveerd en het eten was erg goed. We hebben zeer genoten van het arrangement. Dit gaan we zeker promoten bij vrienden en familie. Hartelijk dank en een fijn zomerseizoen gewenst.

Dhr. Peters