E-bike tour van Volendam - Marken

E-bike tour van Volendam - Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

E-bike huren voor de hele dag in Volendam? Ontdek Volendam en Marken!

Het is tijd voor een e-bike tour van Volendam naar Marken. Voor alle deelnemers staan de e-bikes klaar. Bij aankomst krijgen jullie een korte instructie over de e-bike. Daarnaast wordt de route uitgelegd. Zet je e-bike aan en zorg dat je zadel op de juiste hoogte staat. Heb je de route paraat? Dan is het tijd om te gaan. Vanaf de dijk fietsen jullie richting Katwoude. Al snel ontdekken jullie een authentieke molen die in het prachtige Waterlandse polderlandschap staat. Is dit geen plaatje? Zonder moeite fietsen jullie naar Monnickendam. Geniet van de wind door je haren en voel je vrij. In Monnickendam vind je een historische binnenstad met een binnenhaven. Hier vind je de Grote kerk, de Speeltoren met het oudste carillon en restanten van de oude stadsmuur. Vanaf Monnickendam fiets je via de zeedijk naar het voormalige eiland Marken. Op de dijk heb je prachtig uitzicht over de Gouwzee. Dit is het water dat Monnickendam, Marken en Volendam verbindt. Ontdek op Marken de leukste bezienswaardigheden: Het Paard van Marken, de stoom-klompenmakerij, Sijtje Boes en de haven van Marken.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Samantha 21-11-2020

Online jongens tegen de meisjes gespeeld met onze vriendengroep. Leuk opgezet met verschillende vragen. De meiden hebben uiteraard gewonnen! 

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Dierenambulance Waterland 18-11-2022

We hebben een zeer geslaagde dag en avond gehad met elkaar. Hartelijk dank.

Ally Petitjean 02-10-2022

We hebben een heerlijke dag gehad iedereen vond het leuk. We hebben aan dit programma nog een bezoek Marken toegevoegd. Komen zeker nog een keer. Als je mailt of belt krijg je gelijk antwoord. Heel vriendelijk. Top!!!!

Lynda 11-11-2022

Super geregeld!!! Zelfs voor 1 persoon een gluten vrij menu kunnen regelen. Ook de kroegentocht was erg gezellig! 

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Familie van Beek 10-04-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Chelina Lankhaar 07-03-2020

Hartelijk dank voor een supergezellig vrijgezellenfeest!!

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Familie Ween 25-07-2020

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Marsman 18-07-2020

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Kinderrijk 22-08-2020

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Nuon Energy 26-10-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.

OLVG 11-09-2021

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.