E-bike tour van Volendam - Marken

E-bike tour van Volendam - Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

E-bike huren voor drie uur in Volendam? Ontdek Volendam en Marken! 

Het is tijd voor een e-bike tour van Volendam naar Marken. Voor alle deelnemers staan de e-bikes klaar. Bij aankomst krijgen jullie een korte instructie over de e-bike. Daarnaast wordt de route uitgelegd. Zet je e-bike aan en zorg dat je zadel op de juiste hoogte staat. Heb je de route paraat? Dan is het tijd om te gaan. Vanaf de dijk fietsen jullie richting Katwoude. Al snel ontdekken jullie een authentieke molen die in het prachtige Waterlandse polderlandschap staat. Is dit geen plaatje? Zonder moeite fietsen jullie naar Monnickendam. Geniet van de wind door je haren en voel je vrij. In Monnickendam vind je een historische binnenstad met een binnenhaven. Hier vind je de Grote kerk, de Speeltoren met het oudste carillon en restanten van de oude stadsmuur. Vanaf Monnickendam fiets je via de zeedijk naar het voormalige eiland Marken. Op de dijk heb je prachtig uitzicht over de Gouwzee. Dit is het water dat Monnickendam, Marken en Volendam verbindt. Ontdek op Marken de leukste bezienswaardigheden: Het Paard van Marken, de stoom-klompenmakerij, Sijtje Boes en de haven van Marken.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Nita 16-10-2022

Erg leuk en goed uitje. Waar voor het geld!

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Marjan de Schipper 27-03-2018

We hebben het heel leuk ervaren. Linsey is een spontane, leuke meid en ze deed het super! Ook top dat we het konden verzetten. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan!

De Ruiter 19-03-2019

Goed geregeld, liep goed in elkaar over en alles lekker dicht bij elkaar. Eten was niet alles zoals we besteld hadden maar prima opgelost. Foto leuk maar wel erg routine matig, maar begrijp met zoveel toeristen dat het niet anders kan bijna.

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Familie van Beek 10-04-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

Steffie 10-07-2021

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart