E-bike dagrrangement Volendam Marken

E-bike dagrrangement Volendam Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

44,50
39,50
p.p. incl BTW


E-bike dagrrangement Volendam Marken

Een leuk dagje uit inclusief kopje koffie of thee, fietstour Volendam - Marken en boottocht. 

10:30 - 11:00
Ontvangst met kopje koffie of thee

Welkom in Volendam! In een café aan de haven serveren wij voor alle deelnemers een smakelijk kopje koffie of thee. Tijdens de ontvangst ontvangen jullie meer informatie over het dagprogramma.

11:00 - 14:00
E-bike tour van Volendam - Marken

Het is tijd voor een e-bike tour van Volendam naar Marken. Voor alle deelnemers staan de e-bikes klaar. Bij aankomst krijgen jullie een korte instructie over de e-bike. Daarnaast wordt de route uitgelegd. Zet je e-bike aan en zorg dat je zadel op de juiste hoogte staat. Heb je de route paraat? Dan is het tijd om te gaan. Vanaf de dijk fietsen jullie richting Katwoude. Al snel ontdekken jullie een authentieke molen die in het prachtige Waterlandse polderlandschap staat. Is dit geen plaatje? Zonder moeite fietsen jullie naar Monnickendam. Geniet van de wind door je haren en voel je vrij. In Monnickendam vind je een historische binnenstad met een binnenhaven. Hier vind je de Grote kerk, de Speeltoren met het oudste carillon en restanten van de oude stadsmuur. Vanaf Monnickendam fiets je via de zeedijk naar het voormalige eiland Marken. Op de dijk heb je prachtig uitzicht over de Gouwzee. Dit is het water dat Monnickendam, Marken en Volendam verbindt. Ontdek op Marken de leukste bezienswaardigheden: Het Paard van Marken, de stoom-klompenmakerij, Sijtje Boes en de haven van Marken.

13:30 - 14:00
Boottocht Marken naar Volendam met fiets

Jullie stappen met de e-bike aan boord van een comfortabele rondvaartboot. De fietsen zetten jullie op het dek. Daarna zoeken jullie een leuk plekje aan boord. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Aan boord is een toilet aanwezig en de Captains bar is geopend. Onderweg genieten jullie van het mooie uitzicht over de havens van Volendam en Marken. Ook zie je andere varende schepen voorbij komen. Na 30 minuten komen jullie aan in de haven van Volendam.   

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ella van der Nat 29-07-2021

Een en al complimenten. Was goed geregeld en de speluitleg ook prima. Heeft op ons verzoek nog een engelstalige versie opgehaald en extra kinderformulieren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.

Miranda Koenders 08-08-2020

Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving!

Ciska 06-02-2021

Hele leuke combinatie van zingen en vragen. De zangeres zong ook nog een liedje voor ons. Zeer gezellig, ondanks dat het online was! 

Familie Ween 25-07-2020

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Douglas 26-09-2020

Ik vond het ontzettend fijn om met jullie samen te werken!! Ik raad iedereen jullie aan. Ondanks grote groep en chaotische meiden bleven jullie vriendelijk, netjes en vooral wat mij aantrok zo makkelijk! Niets was teveel of te moeilijk. We hebben een hele top dag gehad en zeker door het weer ook. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet! Liefs Kim en Tamara Douglas.

CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

Udinga 22-08-2020

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. We hebben naast de voetbalquiz ook nog een foto gemaakt en diner bijgeboekt. Top! Ga zo door!

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Van Gilst 28-08-2016

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids. Met vriendelijke groet, Monique.

Chantal Schermer 10-05-2019

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!