E-bike dagrrangement Volendam Marken

E-bike dagrrangement Volendam Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

44,50
39,50
p.p. incl BTW


E-bike dagrrangement Volendam Marken

Een leuk dagje uit inclusief kopje koffie of thee, fietstour Volendam - Marken en boottocht. 

10:30 - 11:00
Ontvangst met kopje koffie of thee

Welkom in Volendam! In een café aan de haven serveren wij voor alle deelnemers een smakelijk kopje koffie of thee. Tijdens de ontvangst ontvangen jullie meer informatie over het dagprogramma.

11:00 - 14:00
E-bike tour van Volendam - Marken

Het is tijd voor een e-bike tour van Volendam naar Marken. Voor alle deelnemers staan de e-bikes klaar. Bij aankomst krijgen jullie een korte instructie over de e-bike. Daarnaast wordt de route uitgelegd. Zet je e-bike aan en zorg dat je zadel op de juiste hoogte staat. Heb je de route paraat? Dan is het tijd om te gaan. Vanaf de dijk fietsen jullie richting Katwoude. Al snel ontdekken jullie een authentieke molen die in het prachtige Waterlandse polderlandschap staat. Is dit geen plaatje? Zonder moeite fietsen jullie naar Monnickendam. Geniet van de wind door je haren en voel je vrij. In Monnickendam vind je een historische binnenstad met een binnenhaven. Hier vind je de Grote kerk, de Speeltoren met het oudste carillon en restanten van de oude stadsmuur. Vanaf Monnickendam fiets je via de zeedijk naar het voormalige eiland Marken. Op de dijk heb je prachtig uitzicht over de Gouwzee. Dit is het water dat Monnickendam, Marken en Volendam verbindt. Ontdek op Marken de leukste bezienswaardigheden: Het Paard van Marken, de stoom-klompenmakerij, Sijtje Boes en de haven van Marken.

13:30 - 14:00
Boottocht Marken naar Volendam met fiets

Jullie stappen met de e-bike aan boord van een comfortabele rondvaartboot. De fietsen zetten jullie op het dek. Daarna zoeken jullie een leuk plekje aan boord. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Aan boord is een toilet aanwezig en de Captains bar is geopend. Onderweg genieten jullie van het mooie uitzicht over de havens van Volendam en Marken. Ook zie je andere varende schepen voorbij komen. Na 30 minuten komen jullie aan in de haven van Volendam.   

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Wolfswinkel 20-08-2020

We hebben een erg fijne dag gehad. De deelnemers hebben genoten van alle informatie en goede begeleiding van de gids. Het eten was heerlijk. Bedankt voor alles.

Dierenambulance Waterland 18-11-2022

We hebben een zeer geslaagde dag en avond gehad met elkaar. Hartelijk dank.

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Frans van Andel 23-03-2019

Zeer leuke middag/avond gehad. Eigenlijk niks op aan te merken Veel gelachen lekker gegeten kortom een zeer geslaagd personeelsuitje.

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Langerak 19-03-2019

We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden. 

GGZ 08-11-2022

Het was heel erg leuk! Paste goed bij waar we naar zochten. Leuk afwisselend programma, iedereen blij!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

De Wee 15-05-2021

Erg leuke dag beleefd in Volendam. Uiteraard waren wij eerder in Volendam doch nu was het toch weer anders. Onze complimenten!

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.