Dagarrangement Volendam Marken Belevenis [middageditie]

9,0 zeer goed
Dagarrangement Volendam Marken Belevenis [middageditie]
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
6 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Dagje Volendam én Marken inclusief lunch, bezoek Marken, demonstratie Woltjes Backerij, foto in kostuum en puzzeltocht de Geheimen van Volendam én Marken. 

11:30 - 12:30
Lunch Volendams 12-uurtje

Welkom bij Havenrestaurant de Lunch. Wij serveren voor alle deelnemers een smakelijk 12-uurtje. De lunch bestaat uit: 

Huisgemaakte tomatensoep met basilicum 
***
Boerenbrood met ambachtelijke kroket en grovee mosterd en

Warm pistolet belegd met

Gerookte paling of
Gerookte zalm of
Boerenham met Edammer kaas of
Vegetarisch

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend 

12:30 - 13:00
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendams kostuum. En dat is leuk! Hoe vaak zie jij je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie in traditionele klederdracht? Vele Nederlandse en internationale bekendheden gingen jullie voor. Want dit is toch het leukste souvenir uit Volendam om mee te nemen naar huis. Bij aankomst in de fotostudio heten wij jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden omgetoverd tot echte Volendammer of Volendamse. Dat er gelachen gaat worden, dat is zeker. Want met de hul of ruige muts op ziet jouw collega, vriend, vriendin, oom of tante er toch echt grappig uit. Wanneer alle deelnemers aangekleed zijn, bepaalt de fotograaf de opstelling. Iedereen moet natuurlijk goed zichtbaar zijn op de foto. Nog wat leuke Hollandse attributen erbij en het plaatje is compleet. Rug recht, goed in de camera kijken en lachen! Dat moet lukken toch? Alle deelnemers ontvangen een kleine foto als aandenken aan deze hilarische activiteit. Ook is één grote foto inbegrepen en een USB stick of QR code met alle foto’s.

13:00 - 17:00
De Geheimen van Volendam en Marken

Volendam Tour: Ontdek de bezienswaardigheden

De puzzeltocht start in de haven van Volendam. Bij aankomst legt een gids van Volendam Events uit, hoe de tour verloopt. Na de uitleg gaan jullie op stap om de leukste plekjes van Volendam te ontdekken. Je wandelt langs de prachtige vissershaven met authentieke Volendamse kwakken, de visafslag , de Vincentiuskerk en het kleinste woonwijkje van Volendam, het Doolhof. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en natuurlijk vragen. De antwoorden kan je vinden door de omgeving goed te bekijken en natuurlijk te puzzelen. Zijn jullie in staat om alle verborgen woorden te vinden.

Boottocht Volendam Marken

Na de speurtocht door Volendam gaan jullie aan boord van de rondvaartboot. Deze brengt jullie in 30 minuten van de haven van Volendam naar de haven van Marken. Tijdens de rondvaart over de Gouwzee geniet je van het uitzicht op de havens en rondvarende schepen. De rondvaartboot beschikt over binnen en buiten zitplaatsen en een toilet. Je vaart dus comfortabel van haven naar haven. Ook vind je aan boord de Captains Bar voor een drankje of snack naar keuze.

Marken Tour

Op Marken bezoek je ook de leukste bezienswaardigheden. Je wandelt langs de kleine vissershaven met groen-wit geverfde huizen, de verschillende buurtjes met huizen op palen, het Kijkhuisje en de wereldberoemde souvenirswinkel van Sijtje Boes. Zijn jullie in staat om bij elke locatie de woorden te vinden?

Boottocht Marken Volendam

Na de puzzeltocht langs de leukste plekjes stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Jullie varen van de haven van Marken terug naar de haven van Marken. Onderweg geniet je van de frisse zeewind en het unieke uitzicht op het water. Na 30 minuten legt de boot weer aan in de haven van Volendam.

Ontdek je alle geheimen? 

Hebben jullie alle geheimen van Volendam en Marken ontdekt? Loop de antwoorden nog even na en check dan of je de geheimen hebt gevonden.  

17:00 - 17:30
Bezoek Woltjes Backerij & demonstratie

Ontdek tijdens de demonstratie bij Woltjes Backerij hoe de lekkerste Volendamse stroopwafel wordt gebakken. De stroopwafel wordt gemaakt volgens het traditionele recept uit 1853. Natuurlijk vertellen wij jullie leuke anekdotes tijdens de demonstratie. Na afloop proeven jullie hoe de Volendamse stroopwafel smaakt. Ben je enthousiast geworden? Dan kan je in de winkel terecht voor jouw favoriete smaak: chocowafel, speculaaswafel, honingwafel. Aan keuze geen gebrek. Ook vind je hier een museum waarin je ziet hoe de Volendammers vroeger leefden en een Droste Experience.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Karin Lek-Esman 14-10-2023

Het was erg leuk!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Karin Lek-Esman 14-10-2023

Het was erg leuk!