Dagarrangement Volendam en Marken Extra

10,0 zeer goed
Dagarrangement Volendam en Marken Extra
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
6 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

57,50
p.p. incl BTW


Dagarrangement Volendam en Marken ExtraDagarrangement Volendam en Marken Extra

Een geheel verzorgd uitje inclusief Volendam Belevenis, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken, boottocht en foto in klederdracht. 

Een geheel verzorgd uitje inclusief puzzeltocht, foto in klederdracht, bezoek Marken en Experience Volendam. 

11:00 - 12:00
Volendam Belevenis

Volendam écht leren kennen? Met de Volendam Belevenis test je niet alleen je kennis van het bekendste dorp van Nederland, maar je leert op een originele manier nieuwe weetjes en feiten over Volendam.

Thema’s in woord, beeld én geluid:

Geschiedenis van Volendam

Bekijk historische beelden en ontdek hoe Volendam is ontstaan. Leer leuke weetjes en feiten over de naam Volendam, de Volendamse vissersboten, monumenten en de Volendamse klederdracht.

Volendam & De Palingsound

Luister naar de grootste hits van Volendamse bodem. Welke unieke records horen bij deze hits? Bekijk leuke videoclips en raad de plaat. 

Volendamse Taal

Volendammers spreken onderling alleen het Volendamse dialect. Leer hoe het dialect is ontstaan en hoe de Volendammers woorden uitspreken. Raad de betekenis van typische woorden en uitdrukkingen.

Volendam - Waar niet waar

Volendam is het beroemdste vissersdorp van Nederland en regelmatig in het nieuws. Welke beweringen over Volendam zijn waar en welke niet?

Volendam & TV

Volendam en TV zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bekijk leuke (en hilarische) beelden over Volendam. Laat je verrassen door leuke wetenswaardigheden over dit unieke dorp.

Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Elk team antwoordt met een mobiele telefoon als stemkastje. Een ding staat vast: Bij deze quiz leer je niet zonder te lachen. Inclusief drankje. 

12:00 - 13:00
Proeverij Lunch in eetcafé aan de haven

Jullie gaan aan tafel voor een smakelijke proeverij lunch. De lunch bestaat uit drie kleine luxe broodjes en twee wraps belegd met carpaccio, gerookte zalm, Volendammer salade, kip en gezond. Drankjes dienen jullie op locatie contant af te rekenen.

13:00 - 13:30
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendams kostuum. En dat is leuk! Hoe vaak zie jij je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie in traditionele klederdracht? Vele Nederlandse en internationale bekendheden gingen jullie voor. Want dit is toch het leukste souvenir uit Volendam om mee te nemen naar huis. Bij aankomst in de fotostudio heten wij jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden omgetoverd tot echte Volendammer of Volendamse. Dat er gelachen gaat worden, dat is zeker. Want met de hul of ruige muts op ziet jouw collega, vriend, vriendin, oom of tante er toch echt grappig uit. Wanneer alle deelnemers aangekleed zijn, bepaalt de fotograaf de opstelling. Iedereen moet natuurlijk goed zichtbaar zijn op de foto. Nog wat leuke Hollandse attributen erbij en het plaatje is compleet. Rug recht, goed in de camera kijken en lachen! Dat moet lukken toch? Alle deelnemers ontvangen een kleine foto als aandenken aan deze hilarische activiteit. Ook is één grote foto inbegrepen en een USB stick of QR code met alle foto’s.

13:30 - 17:00
De Geheimen van Volendam en Marken

Volendam Tour: Ontdek de bezienswaardigheden

De puzzeltocht start in de haven van Volendam. Bij aankomst legt een gids van Volendam Events uit, hoe de tour verloopt. Na de uitleg gaan jullie op stap om de leukste plekjes van Volendam te ontdekken. Je wandelt langs de prachtige vissershaven met authentieke Volendamse kwakken, de visafslag , de Vincentiuskerk en het kleinste woonwijkje van Volendam, het Doolhof. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en natuurlijk vragen. De antwoorden kan je vinden door de omgeving goed te bekijken en natuurlijk te puzzelen. Zijn jullie in staat om alle verborgen woorden te vinden.

Boottocht Volendam Marken

Na de speurtocht door Volendam gaan jullie aan boord van de rondvaartboot. Deze brengt jullie in 30 minuten van de haven van Volendam naar de haven van Marken. Tijdens de rondvaart over de Gouwzee geniet je van het uitzicht op de havens en rondvarende schepen. De rondvaartboot beschikt over binnen en buiten zitplaatsen en een toilet. Je vaart dus comfortabel van haven naar haven. Ook vind je aan boord de Captains Bar voor een drankje of snack naar keuze.

Marken Tour

Op Marken bezoek je ook de leukste bezienswaardigheden. Je wandelt langs de kleine vissershaven met groen-wit geverfde huizen, de verschillende buurtjes met huizen op palen, het Kijkhuisje en de wereldberoemde souvenirswinkel van Sijtje Boes. Zijn jullie in staat om bij elke locatie de woorden te vinden?

Boottocht Marken Volendam

Na de puzzeltocht langs de leukste plekjes stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Jullie varen van de haven van Marken terug naar de haven van Marken. Onderweg geniet je van de frisse zeewind en het unieke uitzicht op het water. Na 30 minuten legt de boot weer aan in de haven van Volendam.

Ontdek je alle geheimen? 

Hebben jullie alle geheimen van Volendam en Marken ontdekt? Loop de antwoorden nog even na en check dan of je de geheimen hebt gevonden.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.