Dagarrangement E-chopper tour Marken Volendam

Dagarrangement E-chopper tour Marken Volendam
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW


Dagarrangement E-chopper tour Marken Volendam

Compleet verzorgd uitje in Volendam en Marken inclusief lunch, foto in kostuum, puzzeltocht en e-chopper tour. 

10:30 - 11:00
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan samen op de foto in Volendams kostuum. En dat is leuk! Hoe vaak zie jij je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie in traditionele klederdracht? Vele Nederlandse en internationale bekendheden gingen jullie voor. Want dit is toch het leukste souvenir uit Volendam om mee te nemen naar huis. Bij aankomst in de fotostudio heten wij jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden omgetoverd tot echte Volendammer of Volendamse. Dat er gelachen gaat worden, dat is zeker. Want met de hul of ruige muts op ziet jouw collega, vriend, vriendin, oom of tante er toch echt grappig uit. Wanneer alle deelnemers aangekleed zijn, bepaalt de fotograaf de opstelling. Iedereen moet natuurlijk goed zichtbaar zijn op de foto. Nog wat leuke Hollandse attributen erbij en het plaatje is compleet. Rug recht, goed in de camera kijken en lachen! Dat moet lukken toch? Alle deelnemers ontvangen een kleine foto als aandenken aan deze hilarische activiteit. Ook is één grote foto inbegrepen en een USB stick of QR code met alle foto’s.

11:00 - 13:00
De Geheimen van Volendam Puzzeltocht

De puzzeltocht de Geheimen van Volendam is een verrassende puzzeltocht langs de mooiste plekjes op en rondom de Volendammer dijk. Bij iedere locatie stellen we één of meerdere vragen. De antwoorden schrijf je in het puzzelboekje. Je komt onder andere langs de Visafslag, St. Vincentiuskerk en Hotel Spaander. Ook stellen we een vraag over Volendamse artiesten en een Volendamse kermishit. Alleen als jullie de juiste antwoorden vinden, ontdek je de Geheimen van Volendam. Bij alle locaties geven we leuke informatie. Zeker is dat je na deze puzzeltocht meer weet van Volendam dan een gemiddelde Volendammer. Zijn jullie in staat de geheimen te ontdekken? 

13:00 - 14:00
Lunch Volendams 12-uurtje

Welkom bij Havenrestaurant de Lunch. Wij serveren voor alle deelnemers een smakelijk 12-uurtje. De lunch bestaat uit: 

Huisgemaakte tomatensoep met basilicum 
***
Boerenbrood met ambachtelijke kroket en grovee mosterd en

Warm pistolet belegd met

Gerookte paling of
Gerookte zalm of
Boerenham met Edammer kaas of
Vegetarisch

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend 

14:30 - 17:30
Volendam & Marken E-chopper Tour

Zijn jullie klaar voor de e-chopper tour in Volendam en omgeving? Een e-chopper is een elektrische scooter waarmee je geruisloos de omgeving ontdekt. De e-chopper kan een snelheid bereiken tot zo’n 25 km/pu. Bij aankomst leggen we kort uit hoe de e-choppers werken. Ook ontvangen jullie een route en mogelijkheden waar jullie onderweg kunnen stoppen voor een hapje of drankje. Dan is het tijd om te gaan! De eerste deelnemer start de e-chopper en maakt een testrondje. De tweede en derde volgen. Als iedereen er klaar voor is, gaat de tour van start. Van Volendam naar Edam, naar Monnickendam, Broek in Waterland of Marken? Het is allemaal mogelijk. Tijdens de tour voel je de wind door je haren en geniet je van het prachtige uitzicht over de weilanden en het water. We hebben meerdere routes beschikbaar. Tonen van rijbewijs verplicht.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Maurice de Wildt 10-06-2023

Bedankt, iedereen heeft zich goed vermaakt.

Toneelvereniging Spot 70, Gradannie Dekker 27-05-2023

Super bedankt voor jullie flexibiliteit! Iedereen heeft een leuke dag gehad! Top organisatie!

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

Yvonne van der Heijden 05-08-2023

Super vriendelijk, dankjulliewel!

Stichting Wonen en Zorg Purmerend 10-03-2023
Mevr. Anita den Ouden 20-03-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Anja van den Hoven 30-07-2023

We hebben een geweldige dag gehad met elkaar.

Vlaar 12-03-2016

Ik had deze Escape Room gewonnen via FB.
Het is echt een aanrader, en die 45 min zijn zo om...

Van der Vorm 24-08-2023

Alles was prima geregeld. We hebben enorm genoten. Was een hele leuke dag.

Pensioenfonds Metaal en Techniek, Helmi 29-06-2023

Bedankt voor de goede organisatie en de prettige samenwerking. We hebben genoten.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jolanda Smit 20-03-2019

jullie maken te weinig reclame voor jezelf onder de dorpsgenoten, van onze groep(31) kon niemand jullie, en dat is echt onterecht. jullie hebben een top avond verzorgt voor ons. we hebben een HELE leuke avond gehad en komen ZEKER nog een keer terug. gr fanfarecorps Wilhelmina Volendam

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

S. De vries 18-03-2023

Een hele leuke avond/overnachting gehad. Laagdrempelig, transparant en persoonlijk.

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!

Alissa 06-01-2024
Arina Baan 02-04-2016

We hebben een leuke gezellige dag gehad.

Liana de Boer 25-08-2023

Gaan zeker nog een keer zoiets met jullie doen!

F Pruik 11-11-2023
Sylvia Heerema 18-02-2023
Candex, Manon de Jong 13-09-2023

We hebben een onwijs leuke dag gehad!